Purple Bow Tie

Wednesday, 27 July 2016

Views
Anzalna3 corak berkaki

NEW ARRIVAL
IN-HOUSE Design EXCLUSIVE!!

DaunAnzalna- Version3
Design berkaki gabungan warna ceria!

wow wow wow!
Sekali pandang confirm jatuh hati
SILA PERCAYA ADMIN

Sangat Cantik corak Daun Anzalna2 ni.
Material 100% Cotton Gred AAA
Warna sangat menawan dan memukau
Admin tengok live terus jatuh hati.


BOLEH pilih koleksi warna terang dan juga warna pastel.
10warna untuk direbut

ADMIN jamin anda puashati
JANGAN tunggu lama-lama, nanti melepas lagi!

Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION
New Matching Stocks!!
Code : ED-139-A to ED-139-J

Price : RM75 Including Postage for SM!!
           RM85 INCL POSTAGE FOR SS!!

High Quality 100% Cotton Grade AAA!!

- 4 meter bidang 45 (boleh request additional meter), 2m + 2m
- Kain lembut
- Sejuk
- Tidak banyak kedut
- Senang untuk diseterika
- Tidak nipis dan tidak tebal
- Tidak mengecut
- Tidak luntur warna


Harga :

✔Sepasang Rm75/85ss termasuk kos poslaju

✔4m corak bidang 45'

✔Untuk belian secara borong, sila PM 011-26828617

✔Corak boleh campur














Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

DOKOH PATCH

Views
Assalamualaikum semua,
macam mana nak jadikan baju anda yang kosong 
dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

                                                        WHATSAPP 011 26828617
                                                                FB Emellda Ma
          BARU2 ini...  Raya Aidilfitri dah jadi macam satu fenomena dalam dunia fesyen...
                                           DOKOH PATCH design menjadi pilihan. 








kenapa korang kena grab dokoh patch ni:

                                                   1) sebab ni design paling terkini dan limited.
                                            2) paling best iron on je, tak perlu jahit, so sangat jimat masa
                            3) tak perlu nak kemain menjaga, boleh masuk washing machine tanpa perlu risau

                                                            PELBAGAI CORAK

















CONTOH BAJU YANG DITAMPAL...

CANTIK SANGAT2


                                           TAMPAL DI TUDUNG/SHAWL PUN BOLEH





                                                              So, kalau nak book awal-awal
                                                                WHATSAPP 011 26828617


            p/s: setiap design memang limited tauu. kalau terlepas, gigit jarii atau menangis air mata darah

                                                                       .....HUHUHUHU....



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

BENANG SULAM BRAND SENORITA

Views
Berminat benang 
brand SENORITA (250m)
 
PROMOSI!!!!100 biji RM70 postage  incl


NORMAL PRICE :::

1 box RM30 dalam ada 10 biji postage incl
 
wassap Emellda 011-2682 8617








1200 biji benang = 120 warna + RAK BENANG 
RM680


 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Tuesday, 26 July 2016

ALMARI CUBE

Views
Ready stock !!!
 
Almari cube
9 cube Rm165
12 cube Rm195
16 cube Rm250
20 cube Rm290

9 CUBE 1 HANGER 
12 DAN 16 CUBE 2 HANGER
Order whatsupp 011 2682 8617
***Utk dapatkan harga ISTIMEWA sila PM
 
Tq










Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

KURUNG ROSSY WITH LACE SONGKET

Views
Rossy Kurung With Lace Songket
Code: 6499
Material: Fursan Valentino
Jenis Fursan, Kualiti Bagus, Tak Jarang, Tak Panas, Senang Iron
Size: 38, 40, 42, 44, 46, 48
🌟Belakang Zip Besi 16″
🌟Tangan Zip Sorok
🌟Skirt Duyung > 2 Tepi Getah
Berat : 620 gram +/-
=======================







 Harga : RM120 sm/RM130 ss incl pos

** Booking 24 jam, WAJIB bg details utk booking.
=======================
❣ Sila ukur dulu & refer ukuran yg diberi, salah saiz atau tak muat tak boleh tukar atau pulangkan ya
.
📝Utk order, sertakan pic item, warna & saiz*
📲Whatsapp/telegram/wechat 01126828617
📷Instagram @noorizda_emellia
💝SERIUS BUYER ONLY💝

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial